Natuur, zwemmen en winkelen!

We lagen er gisterenavond allemaal vroeg in, en helaas waren wij weer vroeg wakker, Pepijn trok al mooi door tot 6 uur! We ontbeten en gingen vroeg op pad en dat gaf mooie plaatjes. We reden deze ochtend naar het Circle B bar reserve, een goede 40 min vanaf onze villa, volgends de boekjes en internet staat deze plek op nr 8 van de VS aangeduid als kans op meeste wildlife te spotten, denk aan diverse vogelsoorten (een vogel is een vogel is mijn motto, maar dat terzijde) en krokodillen (zover zijn we niet gekomen) Afijn om deze vakantie niet alleen maar in het teken van Disney te laten staan willen we ook wat “andere” uitstapjes inplannen vandaar deze keuze.

 

 

En na een rustige rit ernaar toe kwamen wij voor ons gevoel in de middle of niks, en dat gaf hele mooie plaatjes, ook zagen wij een moeder + baby zwijntje, hartstikke mooi vanuit de gekoelde auto. We parkeerde de auto en bij het uitstappen stond de bloedhete föhn te draaien, wát een nare vieze klammige benauwdheid, dit icm óveral beestjes en insecten had ik er al geen zin meer in 🙂

P9097473.JPG

We namen de buggy en Pepijn mee en wat water en snacks en zo liepen we richting het lake daar waar de meeste kans op krokodillen zijn, zover zijn we niet gekomen, Pepijn kreeg ergens onderweg weer kortsluiting, hij wou niet meer lopen, niet zitten en ik deed gezellig mee dus we maakte na een klein uurtje weer rechtsomkeer, verwachtingen bijstellen, maar goed als we het niet proberen dan weten we nog niks. Wie weet gaan we deze vakantie nog eens in de herhaling als de jetlag wat meer verdwenen is.

Bij thuiskomst in de villa trokken we gauw de zwemspullen aan en Pepijn deed vlot zijn vleugels om en Rick en ik high fivede al, score! Dit gaat de goede kant op, wie weet hoe ver Pepijn straks het water in gaat..

Tot z’n enkels.. Met geen mogelijkheid dat zwembad in te krijgen dus hij zocht verkoeling aan de rand en genoot op zijn manier, waar miljoenen kinderen met geen mogelijkheid een zwembad uit willen stond die van ons na een uurtje “klaar” en wou zo naar binnen. Daar valt nog wat winst te behalen 😉

Het was bedtijd en Pepijn sliep vlot 3 uur en maakte hem maar wakker, wij in de tussentijd lekker relaxen en na het wakker maken had er één goed last van een humeur.. Na wat fruit maar op pad, en dat werd de outlet, een beetje met zenuwen “als dat maar goed gaat” en verrek het ging goed. Oké het vereist wat teamwork en communicatie tussen Rick en mij, en Pepijn even paaien met een ijsje maar op zich hebben we rustig rond kunnen lopen. De buggy bleef in de auto en zowaar werd er goed geluisterd.

We hadden gepland om vroeg aan tafel te gaan, vakantie is immers niet elke dag zelf willen koken en vooral hier in Amerika is uit eten gaan geen lange tafelsessie en voor de prijs hoef je het ook niet te laten, dus wij gingen rond 5 uur aan tafel bij Texas Roadhouse! Al onze principes overboord om zelf rustig te kunnen eten (we hebben er niet veel, we doen ook maar wat, maar op zulke momenten is de telefoon met filmpjes een ware uitvinding, Pepijn at lekker en wij rustig)

Allemaal heerlijk gegeten en zo waren we rond 6 weer in de villa, Pepijn gaf zelf rond half 7 aan te willen slapen dus lekker onder de douche en naar bed, morgen weer redelijk vroeg op want we gaan naar Disney!

Ik rond het verslag af en neem nog een duik in het zwembad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s