On the road again, =)

De wekker was gezet om 6 uur, en om half 7 zaten we in de auto. Onze eindbestemming van vandaag was Salt lake.. En het was een lange vermoeiende dag.

Voordat we Yellowstone uitwaren waren we goed 2 uur verder, gestopt voor wat herten en het uitzicht. In Jackson zijn we nog even gestopt voor te tanken/pinnen/ontbijtje, en dan is het al snel 10 uur.

En zo begonnen we aan onze trip naar Salt lake. We hadden mooie uitzichten en reden veelal binnendoor, onderweg werden we verrast door een kleine 300 schapen die stonden te grazen tegen de heuvels op en over de weg liepen.Ook hadden we veel wegwerkzaamheden, dus wat vertragingen. Echt lekker doorrijden ging in het begin niet, je komt door veelal (spook) dorpjes waar je dan (logische) je snelheid aan moet passen, al met al schoot het vandaag niet op, tsja zo’n dag zit er altijd wel een keer bij.

We hebben onderweg nog wat gegeten, en zo herinnerde we ons dat we vorig jaar in een outlet waren geweest, en die lag nu in de buurt van ons hotel, en hier zijn we toch een uurtje zoet geweest en goed geslaagd. Zo leuk shoppen! Qua prijs en qua maat. Ik bedoel een levi jeans voor 40dollar?? Waar vind je die in NL? Rick had nog een paar nette nikes en mooie sweater van Ralph lauren en zo gingen we met een goed gevoel terug naar de auto.

Eenmaal in het motel hebben we niets gedaan, het was toch al laat en gaar van deze dag. Ik heb de verslagen bij zitten werken en Rick is zoet geweest met de ipad. We zijn nog wezen eten bij de applebees, waar Rick een biertje wou en jawel om zijn legitimatie werd gevraagd! En dat is al de 2e keer deze vakantie, hij kon er wel om lachen.

Nog even dit verslag typen (online) gooien als internet het toe laat, vandaag geen foto’s die komen morgen wel weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s