Blizzard beach/shoppen/(vr)eten

Hoppa we zaten weer rond half 10 bepakt en bezakt in de auto. Op pad naar Blizzard Beach. Hij was weer fijn. Rondje getubed, Rick wat glijbanen gepakt, gewisseld van oppas duty 😉 Ik ging lekker dobberen in het golfslagbad en Rick en Pepijn maakte weer een rondje, toen we weer herenigd waren pakten we samen nog wat golven mee. Ik stapte over mijn angst heen en ging van een waterbaan, eerste een klim naar boven, matje pakken, op de buik liggen, en off we go! Was zeer leuk! Nadien nog poedelen met Pepijn en zo was het weer gauw later.

We kleedden ons om en gingen met een tussenstop bij de Wendy’s (lekkere burgers vinden wij, voor Pepijn hadden we een boterham mee, kind eet genoeg meuk mee) weer op weg naar het huisje. Pepijn deed daar een slaapje en wij lagen onderuit gezakt op de bank.

Na 1,5 uur was er 1 uitgeslapen en zo gingen we maar weer op pad. Rick had bij de walmart op de hoek een tshirt gezien, maar zijn maat was er niet dus reden we 30 min de andere kant op naar een ander filiaal. Helaas ook niet meer zijn maat, maar er stond wel een outlet mall.. Dus daar gingen we weer. We hielden het netjes en kochten beide een hoodie bij under amour. (nog niet bekend in NL al is Rick ervan overtuigd dat het een hype gaat worden) Hype of niet, wij hebben beide een toffe trui.

We zaten nog niet aan onze 4000kcl per dag 😉 dus we gingen maar weer eens eten. Het werd deze keer de Chilli’s. Hier hebben wij erg lekker (en teveel) gegeten. De lekkerste nachos vooraf, spareribs en een hamburger, voor Pepijn kip pasta met broccoli en o jawel we hadden nog wat ruimte over en bestelde een toetje…

Vanaf nu eten wij nooit meer. Altahns tot morgenochtend moet lukken 😁 Thuis zijn wij vrij streng/gematigd qua eten, niet voor niks ruim 15 kilo afgevallen, maar op vakantie vieren de teugels behoorlijk.. We genieten er nog maar even van. Het was iig een fijne dag en hebben lekker en fijn gegeten. Toch een blessing dat Pepijn het zo goed doet tijdens het uit eten.

Bij thuiskomt liepen we nog een ronde over het resort. Pepijn lekker naar bed en wij een relaxte avond. Morgen weer vroeg op pad. We gaan naar Magic Kingdom!

Een klein dank je wel voor de complimenten op mijn blog! Leuk om te lezen. Ik doe het uiteraard voor ons, voor later ofzo.. Maar als je merkt dat je blog leuk gevonden wordt en bezocht wordt dan is dat toch ook fijn te weten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s