Rustig aan (naar Seaworld)

Vandaag even geen zin in een ellenlang uitgebreid 1000 woorden tellend verslag. Gewoon in een notendop (i hope) met wat foto’s.

Voor de middag hebben we súper relaxed gedaan. Ik was dat om 9 uur al beu 😂 en in goed overleg 😉 ging ik alleen naar de walmart terwijl Rick en Pepijn plonsde in het zwembad. Heerlijk om even rustig aan gang voor gang de winkel door te kunnen.

Bij thuiskomt aten we de lunch en ging Pepijn naar bed. Die was vrij snel weer wakker en zo lag de middag open. We besloten om naar Seaworld te rijden. (ook hier hebben wij 14 dagen entree voor incl parkeren)

Wat ons meteen opviel was dat een het een stuk rustiger was dan Disney (nu heeft daar een zekere documentaire mee te maken ivm vissen in gevangenschap en slechte behandeling oid) En ja ik heb daar ook mijn mening over, maar ik ben net zo hypocriet. Voor €126 pp 14 dagen entree tot 3 parken incl parkeren kijk ik ook wel even de andere kant op..

We liepen de aquarium in en stonden even te kijken bij mantra? Een achtbaan waar je plat op je buik als het ware “vliegt/zwemt” Heel mooi om naar te kijken 😉 wachttijd 10 min.

We liepen een klein rondje en sloten aan bij de huisdieren show, waar honden, katten, muizen en eenden de revue passeerde. Pepijn riep al snel “klaar” “uit” en jengelen. Dus je raadt het al😁 (we geven die rot kies maar de schuld, doet ie anders nooit 🤷‍♀️)

Na een rondje en flink zweten gingen we weer richting de auto. Onderweg stopte we bij de TGI Friday! We aten onion rings vooraf, de kleine man ook en beide een lekkere hamburger. Pepijn wat fruit en kip.

Bij thuiskomt trokken we allemaal de zwemkleding aan en genoten in de avond zon van de verkoeling van het zwembad. Dat noemen ze geloof ik vakantie..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s